TROUWENS

Gepassioneerd makelaar sinds 1999

Lokaal eigendom

Expert et agent immobilier agréé à Wezembeek-Oppem

"Lokale service van hoge kwaliteit bieden".

Met bijna 25 jaar ervaring in de vastgoedsector, wil ik mijn ervaring graag ter beschikking stellen van iedereen. Elk dossier wordt op een persoonlijke, bevoorrechte en professionele manier behandeld, met empathie en altijd met de glimlach. Omdat elk vastgoedproject uniek is, pas ik me aan jouw behoeften en verwachtingen aan. Mijn diensten en tools zijn afgestemd op jouw verwachtingen en jouw project. Of je nu je eigendom wilt verkopen, verhuren of beheren, of dat je een waardebepaling, coaching op maat of een schatting nodig hebt…,

Brief aan buren

Beste buren,

Mijn naam is Alain BRAEM en ik ben een gepassioneerde vastgoeddeskundige en makelaar uit Kraainem. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak ben ik verheugd om mijn vaardigheden en knowhow aan te bieden aan mijn buren.

Mijn vastgoedavontuur begon in 1999 bij een toonaangevend agentschap in het beheer van gemeubelde appartementen in Brussel. In 2006 ben ik toegetreden tot het CAP SUD makelaarsnetwerk, waar ik de kans kreeg om het netwerk te ontwikkelen door verschillende agentschappen te openen in Brussel en Wallonië.

De laatste jaren heb ik een passie ontwikkeld voor internetoplossingen en heb ik mezelf opgeleid om mijn eigen websites te ontwikkelen, gewijd aan vastgoed: IloveSyndic.be,
gestion-locative.brussels, immoetterbeek.be, evaluationgratuite.be,
expertiseimmobilière.be, immo-kraainem.be, enz.

Mijn taxatiediensten omvatten belasting- en successie taxaties, maar ook banktaxaties, huurinventarisaties, voorlopige/finale recepties en stedenbouwkundige regularisatie, dankzij mijn samenwerking met landmeter DELFORGE.

Mijn aanpak is eenvoudig: ik neem de tijd om elke zaak van A tot Z te behandelen, waarbij ik het beste van mezelf geef aan elk van mijn klanten. Met een glimlach op mijn gezicht luister ik naar uw behoeften en pas ik me aan u aan. Mijn doel is om persoonlijke diensten aan te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften en eisen.

Als je op zoek bent naar een toegewijde makelaar, een gepassioneerde vastgoeddeskundige die altijd klaar staat om te helpen, zoek dan niet verder! Neem nu contact met me op en laten we in een vriendelijke sfeer samenwerken om je vastgoedplannen te realiseren.

Tot binnenkort!

Alain BRAEM
0475297564
alainbraem@gmail.com